Affiliate Marketeer

Heb jij een commerciële instelling, een passie voor netwerken en word jij enthousiast van resultaten en conversie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Even voorstellen

Wij zijn Cloud Innovations. Een innovatieve organisatie met een gezellig en gedreven team. Wij  bestaan bijna 20 jaar en ontwikkelen software, zoals het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl en het aangifteprogramma Fiscaal-online.nl. Wij hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd en staan bekend om onze kwaliteit en hoge service. Boekhouden  saai? Dat klopt wel een beetje, maar wij proberen het zo luchtig mogelijk te houden.

 

Om ons marketingteam nóg completer te maken, zijn wij op zoek naar een affiliate marketeer (24-40 uur p/w) met ervaring óf een online-marketeer die het leuk vindt om zich hierin te specialiseren.

 

Wat ga jij doen?

Je vormt samen met je ervaren collega Loek een team. Jij bent verantwoordelijk voor de affiliate marketing activiteiten voor oa. e-Boekhouden.nl en Fiscaal-Online. Daarnaast zorg jij voor de aanwas van nieuwe publishers, zorg jij voor een warm welkom voor nieuwe publishers en draag jij zorg voor een correct en snelle on-boarding op onze affiliate netwerken. Ook ben je verantwoordelijk voor influencer marketing en zet je samen met onze influencers de strategie voort, bedenk je nieuwe ideeën en stuur je op resultaten.

Oftewel je gaat zoveel mogelijk potentiële affiliates aantrekken (B2B), je bedenkt geweldige campagnes om groei te realiserenen onderhoudt contact zodat er tijdig wordt gestuurd op resultaten.

Bij het acquireren van nieuwe affiliates/publishers maak je zelf prijsafspraken en monitor je periodiek de resultaten. Hiervoor krijg je genoeg budget. Je monitort kosten, leads, klanten en bewaakt de CPL, CPS, TVT, CPC, eCPC via rapportages. Als het nodig is, stuur je bij.

In samenwerking met team design, website, en CRO verbeter je continue landing pages met als doel je CR te verbeteren.  Samen met Loek ga je voor het allerbeste resultaat!

 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding
 • Je hebt een datagedreven mindset
 • Ervaring binnen affiliate marketing en online marketing is een must
 • Je bent communicatief sterk, houdt van netwerken en je bent een energieke creatieveling
 • Je bent in staat foutloos, aantrekkelijke en vlotte teksten te schrijven
 • Je bent commercieel ingesteld, analytisch sterk en bent competitief ingesteld

 

Wij bieden jou

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingen
 • Een fijne werkplek in een team waar jouw creatieve ideeën meer dan welkom zijn
 • Een actieve personeelsvereniging met veel leuke teamuitjes, borrels etc.
 • Elke dag vers fruit en een goed verzorgde lunch
 • Onze lunchpauze is doorbetaald, dat betekent iedere dag 30 minuten eerder thuis! Dit zijn omgerekend ruim 14 extra vrije dagen op fulltime basis!
 • En het belangrijkste… de allerleukste collega’s! Wij werken hard, maar wel met een geintje tussendoor. We dagen je ook graag uit voor een potje tafelvoetbal.

 

Cloud Innovations is een groeiende organisatie en wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Kunnen wij iets doen om jouw werkgeluk te bevorderen, dan regelen wij dat gewoon!

De hoogste tijd om kennis te maken. Stuur je cv naar werkenbij@cloud-innovations.nl, dan spreken we elkaar snel!

 

Heb je vragen? Bel ons even: 06 – 15 95 35 91.

Groeten team HR

Aniek Lukken & Sylvia Daum

Benieuwd naar ons team? Kijk eens op cloud-innovations.nl/over-ons

 

Deel op social media
Deel op social media