Marketeer Online & Offline Campagnes

Stel je voor; jij zit in de auto en je hoort de radio commercial die jij samen met jouw team hebt bedacht, of je ziet een billboard die jij hebt gemaakt. Zou jij dit ook vet vinden? Lees dan verder

 

Even voorstellen

Wij zijn Cloud Innovations. Een innovatieve organisatie in een professionele familiaire werksfeer. Wij bestaan bijna 20 jaar en ontwikkelen software, zoals het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl en het aangifteprogramma Fiscaal-online.nl. Wij hebben een grote naamsbekendheid opgebouwd en staan bekend om onze hoge kwaliteit en service. Boekhouden saai? Dat klopt wel een beetje, maar wij zorgen ervoor dat iedereen het kan.

Ons marketingteam bestaat uit 8 specialistische teams en voor ons online campagne en actie team zijn wij ter uitbreiding opzoek naar een parttime/fulltime Marketeer.

 

Wat ga jij doen?

Samen met je directe collega’s Jennifer, Jorien en Jeroen ben je verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten, analyseren en optimaliseren van online campagnes en acties. Dit doen jullie voor het label E-Boekhouden.nl.

Met jouw team beoordeel en kijk je samen of de doelstellingen behaald gaan worden en waar het beter kan. Slaat de actie goed aan, bereiken we de juiste doelgroep en behalen we voldoende conversies? Allemaal zaken waar jij je over gaat buigen en die jij constant wil verbeteren.

Jij stemt de actiekalender af met je directe collega’s en informeert de overige marketingcollega’s over de aankomende acties. Jij zorgt er mede voor dat de marketingdoelen worden behaald, je werkt met serieuze budgetten in een zeer professioneel team met veel kennis en ervaring.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor al onze offline communicatie uitingen, je begeleid het gehele proces van creatie tot inkoop denk hierbij aan radio commercials, out of home media en video campagnes (zoals tv commercials en billboarding). Dit doen wij allemaal in-house! Ook ben je betrokken bij het creëren van nieuw beeldmateriaal zoals oa. het opzetten en begeleiden van fotoshoots.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een marketingfunctie
 • Jij kleurt niet altijd binnen de lijntjes en jij kunt lekker out of the box meedenken
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je hebt een sterk commercieel denkvermogen en kunt je goed verplaatsen in de doelgroep
 • Je hebt affiniteit met radioreclame, tv-reclame, billboards, abri’s etc.

 

Wij bieden jou

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingen
 • Een fijne werkplek in een team waar jouw creatieve ideeën meer dan welkom zijn
 • Een actieve personeelsvereniging met veel leuke teamuitjes, borrels, bbq’s etc.
 • Elke dag vers fruit en een goed verzorgde lunch
 • Onze lunchpauze is doorbetaald, dat betekent iedere dag 30 minuten eerder thuis! Dit zijn omgerekend ruim 14 extra vrije dagen op fulltime basis!
 • En het belangrijkste… de allerleukste collega’s! Wij werken hard, maar wel met een geintje tussendoor. We dagen je ook graag uit voor een potje tafelvoetbal.

Cloud Innovations is een groeiende organisatie en wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Kunnen wij iets doen om jouw werkgeluk te bevorderen, dan regelen wij dat gewoon!

 

De hoogste tijd om kennis te maken. Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@cloud-innovations.nl, dan spreken we elkaar snel!

Heb je vragen? Bel ons even: 06 – 21 33 30 98

 

Groetjes team HR

Parone Boukamp & Sylvia Daum

Benieuwd naar ons team? Kijk eens op cloud-innovations.nl/over-ons

 

Deel op social media