Over ons

Wij zijn Cloud Innovations, een jong en innovatief softwarebedrijf! Wij maken het met onze software mogelijk om complexe materie eenvoudig te maken voor héél veel gebruikers.

Wij ontwikkelen online Software as a Service (SaaS) voor elke branche en bieden deze aan als online dienst. De gebruiker schaft de software dus niet aan, maar betaalt een vast bedrag voor het gebruik en krijgt eenvoudig toegang via internet.

Sinds de oprichting in 2000 is Cloud Innovations uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in een altijd dynamische branche. Gedreven door innovatie, blijven wij continu in ontwikkeling. Wij blijven zoeken, uitdagen en vernieuwen. Stilstaan is geen optie.

Zo hebben wij als een van de eersten in Nederland een online boekhoudprogramma ontwikkeld, waarmee iedere ondernemer kan boekhouden, e-Boekhouden.nl. Ondertussen hebben wij met diverse cloud-oplossingen (o.a. Fiscaal-Online.nl en vraag- en aanbodsite 4-Freelancers.nl) een belangrijke positie verworven en daar zijn wij trots op!

Daarbij streven wij altijd naar software met een hoge kwaliteit, waarbij gebruiksgemak vooropstaat. Bij ons staat de klant centraal. Nu en in de toekomst!

Bekijk onze diverse cloud-oplossingen.