SEA Specialist

SEA Specialist

 

Voel jij je helemaal thuis in de data gedreven online-wereld en ben je supergoed met SEA? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om ons marketingteam te versterken zijn we op zoek naar een SEA Specialist (32-40 uur).

 

Even voorstellen

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature. Wij zijn Cloud Innovations. Een professioneel-familiaire organisatie die al ruim 20 jaar met veel passie software ontwikkelt. Zoals het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl en het aangifteprogramma Fiscaal-online.nl. Onze cultuur is open en eerlijk. Een inspirerende omgeving, waar je je energie kwijt kunt en volop kansen krijgt om te leren.  Waar de professionaliteit samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een mensgerichte organisatie waarbij we geloven dat samenwerken leidt tot jouw persoonlijke ontwikkeling en succes. Door waardering van jou en elkaars specialisme in combinatie met ruimte voor plezier, maken wij het verschil. We vinden het belangrijk dat jij voor langere tijd deel uitmaakt van ons team. Samen zijn we succesvol!

 

De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we een goede landelijke naamsbekendheid opgebouwd. Ons in-house marketingteam bestaat uit 19 kanjers met ieder hun eigen specialisme, waaronder; SEO, SEA, CRO, acties & campagnes, content & social media, data science, Front-end development, affiliate, (UX) design & video. Om ons marketingteam nóg completer te maken, zijn wij op zoek naar een SEA Specialist (32- 40 uur p/w).

 

Wat ga jij doen als SEA Specialist?

Samen met Paulien en Tip ga jij voor onze eigen producten het maximale uit Google Ads, Bing Ads en social media advertising halen. Op een data gedreven manier zet je nieuwe campagnes uit, analyseer je resultaten en optimaliseer je bestaande campagnes. Samen brengen jullie de resultaten naar een nóg hoger niveau! Je werkt met grote budgetten in een zeer professioneel team met ontzettend veel kennis en ervaring. Disciplines als video creatie en design hebben wij in-house, zodat jij optimaal kunt werken.

 

Collega aan het woord:

“Ik ervaar Cloud Innovations als een hele fijne en gezellige organisatie. De collega’s staan altijd voor je klaar bij vragen en helpen je op weg waar nodig. Naast dat je je eigen afdeling beter leert kennen, wordt er ook tijd genomen om kennis te maken met andere afdelingen. Hierdoor voelde ik me heel snel op mijn plek.”

 

Wij bieden jou:

 • Om te beginnen natuurlijk: een goed salaris.
 • Werken in een luxe en modern kantoor in Geldrop dichtbij Eindhoven. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt direct voor de deur en het station is op loopafstand.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder:
 • 8,5% vakantiegeld
 • Een fijne collectieve eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag
 • Een goede pensioensregeling waarvan wij de helft betalen
 • Flexibel werken tussen 08:00 – 18:00 uur waarbij je de mogelijkheid krijgt om deels vanuit huis te werken
 • Elke dag vers fruit en een goed verzorgde lunch. Extra fijn: onze lunchpauze is doorbetaald. Dat betekent iedere dag 30 minuten eerder thuis. Ideaal toch?
 • Een fietsplan
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan vitaliteitsinitiatieven zoals sportclinics, wandelchallenges en meer
 • Een fijne veilige werkplek in een team waar jouw mening ertoe doet.
 • Personeelsvereniging met veel leuke teamuitjes, borrels, bbq’s etc.
 • Aandacht voor jouw werkzaamheden en persoonlijke groei met een onbeperkt opleidingsbudget.
 • En het belangrijkste… de allerleukste collega’s! Wij werken als team hard, met de gedachten: we doen het samen. Maar wel met een geintje tussendoor. We dagen je ook graag uit voor een potje tafelvoetbal.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt aantoonbare SEA-werkervaring
 • Je kunt goed uit de voeten met Google Ads, Microsoft Ads en Google Analytics
 • Het is geen must, maar zeker een plus, als je ervaring hebt met het maken van HTML5-banners (met bijv. Adobe Animate, Google Web Designer of GreenSock) .
 • Ervaring met Social Advertising is een pre

 

 

Bij Cloud Innovations staat de medewerker centraal en we zijn van mening dat wij als organisatie kunnen groeien als jij je ontwikkelt en goed op je plek zit. Kunnen wij iets doen om jouw werkgeluk te bevorderen, dan regelen wij dat gewoon!

 

Ben jij op zoek naar een baan met balans tussen samenwerken, plezier en professionaliteit? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken. Stuur je cv naar werkenbij@cloud-innovations.nl, dan spreken we elkaar snel!

 

 

Heb je vragen? Bel ons even op: 06 – 21 33 30 98 of 06 – 15 95 35 91

 

Team HR

 

Parone Boukamp & Aniek Lukken

 

Deel op social media